Toplogo compleet

Welkom bij Motorcentrum Wolvega

Motorcentrum Wolvega ook wel bekend als Klaas Poppema Motoren is een ervaren motorzaak gevestigd sinds 1993 aan de Heerenveense weg in Wolvega.  

werkplaats

Wij repareren en onderhouden alle merken Motoren en Bromfietsen, om dit goed en profesioneel te kunnen uitvoeren beschikken we over een modern ingerichte werkplaats. 

Door onze kennis en mogelijkheden, voeren wij zeer uiteenlopende klussen en projecten uit.
Van standaard onderhoud tot totale revisie van motorblokken is voor ons geen probleem. Elk Motormerk is welkom, jong of oud, tour of sport, het maakt ons niet uit.

Motorcentrum Wolvega is voor U het adres als motorrijder. Ook voor vragen of informatie kunt U altijd bij ons terecht. Contact tussen klant en werkvloer staat bovenaan.

Geintereseerd in onze service en vragen over prijzen ?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens openingstijden:

Tel:  0561-617800
Fax: 0561-617811

Uiteraard kunt U ons ook bereiken via E-mail op:

info@mc.wolvega.com

Wij proberen dagelijks onze mail te beantwoorden.

Natuurlijk zijn wij altijd aanwezig op onze openingstijden:

Openingstijden

 U kunt ons ook berieken via het contactformulier op deze website   KLIK HIER 

 

Banden koopt U bij Motorcentrum Wolvega

Wanneer u één of meer motorbanden gaat vervangen is het type motor als eerste van belang chopper vraagt om andere motorbanden dan een wat sportievere motor.
Dit heeft niet alleen met de bandenmaat te maken, maar bijvoorbeeld ook met de               snelheidscategorie.

Een verkeerde keuze kan aanzienlijk in de papieren lopen. Rijden op motorbanden die eigenlijk niet geschikt zijn voor uw motor, kan niet alleen gevolgen hebben voor het brandstofverbruik en de slijtage, maar ook voor uw comfort en uw eigen veiligheid. Wanneer u een keuze maakt voor een set nieuwe motorbanden, is het belangrijk per punt vast na te denken over hoe belangrijk u dergelijke factoren vindt. Dat helpt weer om sneller de juiste keuze te maken.

Een andere belangrijke factor bij het kiezen van motorbanden is rijgedrag. De wensen van sportieve rijders zijn doorgaans anders dan de wensen van meer recreatieve rijders.

Een goede keuze voor motorbanden is maatwerk. Neem contact op, we helpen u er graag mee zodat u een miskoop kunt voorkomen en weer blij, comfortabel en veilig op weg 

Banden

______________________________________
Winterstalling.

Bent u geen winterrijder, maar heeft u geen ruimte om uw motor bij u thuis te stallen? Tegen een aantrekkelijk tarief kunt u deze bij ons stallen.

De voordelen van onze winterstalling voor u op een rij:

De motor staat in een geconditioneerde en beveiligde omgeving.
U krijgt vrijblijvend advies inclusief prijsopgave vooraf, voor aanvullende werkzaamheden.

De accu wordt gecontroleerd, gedemonteerd en op een druppellader aangesloten.De druppellader zorgt ervoor dat uw accu in goede conditie blijft.

showroom

   Motorcentrum Wolvega - Heerenveenseweg 37-39 -  8471 BB Wolvega Tel: 0561 - 617800