Uw link hier ? Neem contact met ons op Tel: 0561 - 688791 of 06 - 53583546 E-mail info@mijn-winkelcentrum.nl


Garage en Autobedrijven in Weststellingwerf
Luit en Tjitske de Jong, runnen samen Autocentrum Wolvega. We zijn een niet al te groot bedrijf, en zijn vooral gericht op het merk Peugeot.ons bedrijf staat al 40 jaar bekend als peugeotspecialist. Onze voorraad bestaat uit vooral nette auto`s zowel van binnen- als aan de buitenkant.We hebben een jarenlange ervaring opgebouwd als het gaat om onderhoud en service aan personenauto’s.  
0561 - 614 015
 

Garage en Autobedrijven in Weststellingwerf
Juist omdat we auto’s van alle merken en typen repareren en onderhouden zijn we allround. Omdat we zijn gespecialiseerd in storingsdiagnose, hebben we een groot magazijn met slimme oplossingen en vakkennis waardoor wij op bijna elk autotechnisch probleem een oplossing weten. Mede door de hechte samenwerking met onze leveranciers met wie wij online zijn verbonden kunnen wij snel over de juiste onderdelen beschikken.  
0561 - 614 015
 

Garage en Autobedrijven in Weststellingwerf
Of het nu gaat om reparatie en onderhoud voor uw huidige auto, of de zoektocht naar een nieuwe.Bij ons bent u aan het juiste adres.Onze kundige monteurs worden ieder jaar bijgeschoold, zodat ze op de hoogte blijven van de allernieuwste technieken.Ook als u een nieuwe auto heeft, weten wij precies hoe een reparatie of servicebeurt moet worden verricht.
0561 - 613444
 

Garage en Autobedrijven in Weststellingwerf
Ruinemans Auto's is een bekend begrip in Wolvega en omgeving. U kunt bij ons terecht voor alle merken auto's in diverse prijsklassen. Hebben we uw gewenste auto niet op voorraad? Dan zoeken we met u mee! Ook beschikken wij over een kwalitatief goede werkplaats met zeer geavanceerde apparatuur. 
0561 - 612415